Καλέστε μας στο: +30 2315-505205

Όζον Σε Λεωφορεία

ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΟΣΜΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ!
ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΟΖΟΝ ΔΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!

 

Το SMART B CLEANING BT80 είναι μια εύχρηστη συσκευή,εξοπλισμένη με τροχούς,ελαφριά και εύκολα μετακινούμενη για οποιαδήποτε ανάγκη.
Εύχρηστη και προγραμματιζόμενη χάρη στην οθόνη αφής.Αυτόματοι κύκλοι που εγγυώνται εγκαίρως την εξυγίανση του οχήματος μεταφοράς.
Χάρη στην οξειδωτική ισχύ του αδρανούς όζοντος,το DNA των βακτηρίων,οι ιοί που υπάρχουν στον αέρα και στις επιφάνειες,εξουδετερώνονται φυσικά και χωρίς να μένουν χημικά κατάλοιπα.Στο τέλος του κύκλου εξυγίανσης επιτρέπει τον αρωματισμό των μέσων μεταφοράς με φυσικά συστατικά.
Εύκολη τοποθέτηση σε οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς χάρη στην οθόνη αφής μπορεί να προγραμματιστεί και να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε ανάγκη.Ένα ιδανικό σύστημα για όσους υποφέρουν από αλλεργία σε ακάρεα!

 

ΦΟΡΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΟΣΜΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ! ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ

SMART B CLEANING BT80 είναι μία συσκευή εύκολη στη χρήση της , εφοδιασμένη με ρόδες, ελαφριά και ευκόλως μετακινούμενη για κάθε ανάγκη. Εύκολη στη χρήση και στον προγραμματισμό χάρη στο display Touch.
Αυτόματοι κύκλοι που μας εγγυώνται σε καθορισμένους χρόνους την απολύμανση του μεταφορικού μέσου.
Χάρη στην οξειδωτική δράση του όζοντος αδρανοποιεί το dna των βακτηρίων, ιών που υπάρχουν στον αέρα και στις επιφάνειες, με φυσικό τρόπο και χωρίς χημικά κατάλοιπα.
Στο τέλος του κύκλου της απολύμανσης μας παρέχει τον αρωματισμό του μεταφορικού μέσου με φυσικές ουσίες.
Εύκολη εγκατάσταση σε οιανδήποτε χώρο, χάρη στον πίνακα touch screen που χρησιμοποιείται για κάθε ανάγκη.
Ένα ιδανικό σύστημα ειδικά για αυτούς που υποφέρουν από αλλεργίες και από ακάρια!