Καλέστε μας στο: +30 2315-505205

Όζον Σε Γυμναστήρια

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΟΖΟΝ

1)ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΒΑΛΟΝΤΟΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ (με φορητά συστήματα)

 

  Η σειρά HYGENE AIR E DOUBLE (AIR / WATER) είναι ένα πατενταρισμένο και   καινοτόμο σύστημα για τη διασφάλιση της μικροβιολογικής ασφάλειας του αέρα,του νερού, του περιβάλλοντος και των επιφανειών.
Η σειρά HYGENE AIR E DOUBLE χάρη στο μοναδικό σύστημα λειτουργίας του όζοντος,επιτίθεται στις διάφορες οργανικές ενώσεις προκαλώντας την οξείδωση και αδρανοποίησή τους (ακάρεα, βακτηρίδια, μούχλα, ιούς, π.χ. ασθένεια λεγεωνάριων κ.λ.π.).
Το αποκλειστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εγγυάται την παραγωγή, τον έλεγχο και την μετατροπή του όζοντος σε οξυγόνο στο τέλος του κύκλου επεξεργασίας,σε πλήρη συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανονισμούς.
Το μηχάνημα είναι εύκολο στη χρήση και προγραμματιζόμενο μέσω της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου (TOUCH SCREEN),τοποθετημένης στο μπροστινό μέρος του εξοπλισμού.
Απλώς τοποθετήστε τον εξοπλισμό σε εσωτερικό ενός χώρου προκειμένου να το χειριστείτε μέσω της οθόνης αφής, βγείτε από το δωμάτιο,βεβαιώνοντας ότι το έχετε κλείσει σωστά!! Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, το όζον θα έχει εξαλείψει οποιαδήποτε βακτήρια, μούχλα, μύκητες που είναι η πηγή οσμών!

2) ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΒΑΛΟΝΤΟΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ,ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ (με συστήματα για κεντρικές εγκαταστάσεις 

Η σειρά Hygene air KIT E DOUBLE (AIR / WATER) είναι ένα πατενταρισμένο και καινοτόμο σύστημα για τη διασφάλιση της μικροβιολογικής ασφάλειας του αέρα,
του νερού, του περιβάλλοντος, των επιφανειών και των κεντρικών συστημάτων.
Η σειρά HYGENE AIR KIT E χάρη στο μοναδικό σύστημα λειτουργίας του όζοντος, προσβάλλει τις διάφορες οργανικές ενώσεις με οξείδωση και αδρανοποίηση τους
(ακάρεα, βακτήρια, μύκητες, μούχλα, ιούς, π.χ.).
Το αποκλειστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εγγυάται την παραγωγή,τον έλεγχο και την μετατροπή του όζοντος σε οξυγόνο στο τέλος του κύκλου θεραπείας, σε πλήρη συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανονισμούς.Εύκολη εγκατάσταση σε νέες ή υφιστάμενες εγκαταστάσεις επεξεργασίας αέρα.
Λειτουργεί μέσω του PLC που ελέγχει τις λειτουργίες του κλιματιστικού.
Ένα απλό και αποτελεσματικό σύστημα για την εξάλειψη κάθε οσμής στο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Οσμή που παράγεται από την παρουσία βακτηρίων, μούχλας, μυκήτων, ιδρώτα, κ.λ.π.
Όλα τα έπιπλα θα επωφεληθούν καθώς και οι μοκέτες και τα χαλιά. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς εργασία ή και απουσία ανθρώπων, θα έχετε ένα αίσθημα υγιεινής και καθαριότητας!

3) ΦΟΡΗΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ,ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ,ΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ!

Η φορητή σειρά HYGENE WATER MOBILE είναι ένα πατενταρισμένο καινοτόμο σύστημα που μας εγγυάται την ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ των επιφανειών στα μπάνια,ντουζιέρες και στις επιφάνειες στο εσωτερικό των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Η φορητή σειρά HYGENE WATER MOBILE δεν χρησιμοποιεί ζεστό νερό ,χημικές ουσίες αλλά μόνο το δικό μας πατενταρισμένο αποκλειστικό σύστημα στην Ευρώπη για την απολύμανση των επιφανειών με απλό τρόπο και χωρίς την ανάγκη ξεπλύματος και μηδενικού περιβαλλοντικού αντίκτυπου!! ECOTECH .
Χρειάζεται μόνο μία υδραυλική σύνδεση με το υδραυλικό δίκτυο και μία ηλεκτρική σύνδεση με το ηλεκτρικό δίκτυο.Ευκόλως μετακινούμενο για κάθε ανάγκη!

Η σειρά HYGENE WATER MOBILE χάρη στο αποκλειστικό σύστημα λειτουργίας με όζον επιτίθεται στις διάφορες οργανικές ουσίες
οξειδώνοντας και αδρανοποιώντας αυτές(ακάρια, βακτήρια,(πχ. Λεγιονέλλα), μύκητες, μούχλα, ιοί.