Εφαρμογές Οζονοποίησης
Εφαρμογές Οζονοποίησης

Εφαρμογές Οζονοποίησης

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΖΟΝΤΟΣ (Ο3) ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EVERGREEN TECNO PLANTS SRL

Η εταιρεία υλοποιεί μελέτες, σχεδιάζει και κατασκευάσει τεχνολογικά προηγμένα συστήματα. Ο εξοπλισμός που προτείνει είναι αποτέλεσμα σχολαστικών ερευνητικών μελετών, σχεδιασμού και επαλήθευσης για την προώθηση εναλλακτικών λύσεων για τη μικροβιολογική ασφάλεια, με ειδικές συμβατικές οικολογικές τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολιτών. Η Evergreen μέσα από την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση παρέχει συγκεκριμένες τεχνικές δεξιότητες για ολοκληρωμένες λύσεις. Για να εξασφαλιστεί η προσφορά τεχνολογικά προηγμένων και υψηλής ποιότητας προϊόντων, η εταιρεία προχώρησε σε τεχνο-εμπορικές συνεργίες με κορυφαίες εταιρείες. Όλες οι τεχνολογίες της Evergreen Tecno Plants καλύπτονται από ευρεσιτεχνίες και κατασκευάζονται στην Ιταλία. Τα εργοστάσια Evergreen Tecno οργανώνονται σε όλη την ιταλική επικράτεια με κέντρα εξειδικευμένα στη τεχνική υποστήριξη – συντήρηση των συστημάτων τους.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ EVERGREEN TECNO PLANTS SRL

Το όζον (κατάσταση αλλοτροπικού οξυγόνου) είναι ένα ασταθές αέριο που αποτελείται από τρισθενή οξυγόνο (Ο3) που σχηματίζεται με φυσικό τρόπο στην ατμόσφαιρα με την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία ή με ηλεκτρικές εκκενώσεις που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια καταιγίδων.

Ως εκ τούτου το όζον (Ο3) είναι φυσικό αέριο που δεν αφήνει χημικά κατάλοιπα. Η υψηλή οξειδωτική του ισχύς και η φυσική τάση μετατροπής του σε οξυγόνο (O2), το καθιστούν προϊόν με υψηλό δυναμικό για χρήση σε διαφορετικές διεργασίες παραγωγής και μείωσης του μικροβιολογικού κινδύνου σε εγκαταστάσεις και περιβάλλοντα αυξημένης κίνησης ή σε μέσα μεταφοράς.

Το 1982 το όζον αναγνωρίστηκε ως ασφαλές αέριο για χρήση σε τρόφιμα «GRAS» από τις ΗΠΑ. Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων από το 2001 επιτρέπει τη χρήση όζοντος, τόσο σε αέριο όσο και σε διαλυμένο νερό, ως αντιμικροβιακό παράγοντα για την επεξεργασία προϊόντων διατροφής για ανθρώπινη κατανάλωση.

Οι χαμηλές συγκεντρώσεις και οι σύντομοι χρόνοι επαφής είναι επαρκείς για να καταστρέψουν ή να κάνουν αδρανή βακτήρια, μύκητες, ζύμες, παράσιτα και ιούς, που υπάρχουν στον αέρα, στον κλιματισμό και στις επιφάνειες.

Η εταιρεία Evergreen χρησιμοποιεί τη τεχνογνωσία (Know How) από το 1996 σε σημαντικές δημόσιες και ιδιωτικές εγκαταστάσεις (ξενοδοχεία, αυτοκινητοβιομηχανίες, εργοστάσια, αγροτοβιομηχανίες).

ETP “Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ”

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΑΣ

Από το 1996, η ομάδα EVG εφευρίσκει, σχεδιάζει και κατασκευάζει σταθερά και κινητά συστήματα απολύμανσης για αέρα, νερό, δίκτυα και επιφάνειες σε διαφορετικά πεδία εφαρμογής. Επί είκοσι χρόνια τώρα βρισκόμαστε στη HO.RE.CA. και παρουσιάζουμε τον εξοπλισμό μας.

Η Νο. 1 αποστολή μας είναι να εξασφαλιστεί μια μικροβιολογική μείωση του κινδύνου με απλό, ασφαλή και λειτουργικό τρόπο στα δωμάτια των ξενοδοχείων και σε όλους τους χώρους διαμονής.

Ολοκληρωμένες κινητές και σταθερές λύσεις για τη βελτίωση της μικροβιολογικής ποιότητας και της ασφάλειας ενός ξενοδοχείου και κυρίως:

 1. Εξάλειψη οσμών, συμπεριλαμβανομένου του καπνού (δωμάτια, κουζίνες, μπάνια, χαλιά).

 2. Απολύμανση νερού στις πισίνες και τα υδρομασάζ (ταυτόχρονη μείωση χημικών ουσιών).

 3. Επεξεργασία δεξαμενών πόσιμου νερού με εξάλειψη της διάδοσης των βακτηρίων και μείωση της χρήσης των χημικών προιόντων).

 4. Καθαρισμός των συστημάτων κλιματισμού (Fan coil, split, cta), από ιούς, βακτήρια.

 5. Αυτοαπολύμανση περιβάλλοντος χώρου, επιφανειών, κλιματιστικών συστημάτων, καναλιών (κάτι που δύναται να εγκατασταθεί στο υφιστάμενο κύκλωμα κλιματισμού).

 6. Επεξεργασία μαύρων και γκρι λυμάτων (απομάκρυνση οσμών και βακτηριακού φορτίου στη Norma).

 7. Απολύμανση κουτιών και ερμαρίων για την αποθήκευση ενδυμάτων, κλινοσκεπασμάτων, μαξιλαριών και κουβερτών.

Όλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα της Legionella, ενός βακτηρίου που φωλιάζει στα συστήματα κλιματισμού, όχι μόνο στα φίλτρα αλλά και στα κανάλια διανομής αέρα, για να μην αναφέρουμε ακάρεα, κατσαρίδες και ψείρες, παράσιτα που φωλιάζουν στα καθίσματα, στα μπάνια και στα υφάσματα. Τα νέα ευρωπαϊκά πρότυπα και οδηγίες δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη μικροβιολογική ασφάλεια των εσωτερικών χώρων, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων και οικιστικών συγκροτημάτων.

Η διασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας του αέρα και του νερού στο εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον των κτιρίων, είναι ζωτικής σημασίας για τη μείωση του μικροβιολογικού κινδύνου σε περιβάλλοντα υψηλής συχνότητας χρήσης όπου υπάρχουν συστήματα κλιματισμού.

Στις εσωτερικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας του αέρα, πολλαπλασιάζεται ένα σύνολο βακτηρίων, ιών, μούχλας και μικροβίων που επηρεάζουν την ποιότητα του αέρα και θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία των επισκεπτών και όσων εργάζονται ή διαμένουν σε κλιματιζόμενα περιβάλλοντα.

Τα κινητά συστήματα αυτοματοποιημένης απολύμανσης με όζον ωστόσο μπορούν να καθαρίσουν αποτελεσματικά τις κλιματιστικές μονάδες, τα κανάλια εισαγωγής και απαγωγής του αέρα, καθώς και όλες τις επιφάνειες. Μπορούν να μειώσουν δραστικά ως και οριστικά τον μικροβιολογικό κίνδυνο, εξαφανίζοντας προβλήματα από ιούς που είχαν εξαφανιστεί στο δυτικό κόσμο αλλά και καινούργιων όπως Sars, Covid 19. Οι εφαρμογές μας λαμβάνουν υπόψη την αυξανόμενη ανάγκη για ανάπτυξη φιλικών προς το περιβάλλον μοντέλων που μπορούν να προσφέρουν καλύτερη ποιότητα διαμονής, να διαφυλάξουν την υγεία των πελατών και της βιομηχανίας (μικροβιολογική ασφάλεια εσωτερικών χώρων d.lgs.81 / 2008).

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ EVERGREEN TECNO PLANTS SRL

Ακόμη και το νερό που αποτελεί την πηγή της ζωής αν δεν θεραπευτεί, δημιουργεί ανεπιθύμητους επισκέπτες στα υδραυλικά κυκλώματα. Οι συσκευές εφαρμόζονται στα υδραυλικά κυκλώματα της εγκατάστασης (συμπεριλαμβανομένων των δεξαμενών συλλογής νερού) για τη μείωση του πολλαπλασιασμού των βακτηρίων και τη μείωση χρήσης χημικών ουσιών. Τα συστήματα ήδη χρησιμοποιούνται σε πολλούς τομείς εφαρμογής: αγροτοβιομηχανία, ξενοδοχεία, αυτοκίνητα, εγκαταστάσεις κολύμβησης.

Στις εφαρμογές μας το όζον παράγεται από συστήματα εκκένωσης κορωνών που μπορούν να αναπαράγουν αυτό που συμβαίνει ήδη στη φύση. Η πρόσληψη τρισθενούς οξυγόνου στον αέρα και στο νερό εξαλείφει με την αρχή της οξείδωσης όλους τους ανεπιθύμητους επισκέπτες που πολλαπλασιάζονται και είναι επικίνδυνοι για την υγεία, καθιστώντας το περιβάλλον και το νερό ασφαλέστερο.

Τα συστήματα της EVG που εφαρμόζονται σε ξενοδοχεία ή καταλύματα είναι μια πραγματική καινοτομία στον κόσμο, ανταποκρινόμενη στη σημαντική ζήτηση της αγοράς για την μικροβιολογική ασφάλεια. Όλα με αυτόματα, ασφαλή, οικολογικά συστήματα, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με υλικά που πληρούν τους κανονισμούς ασφαλείας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΜΕ ΟΖΟΝ

Σε σύγκριση με την αγορά μέχρι σήμερα, το έργο μας έχει επικεντρωθεί στην αναζήτηση νέων τεχνολογιών που εκτός από τη μείωση της επίπτωσης των μολυσμένων ουσιών, δεν απαιτούν ειδική επεξεργασία, μειώνοντας σημαντικά τις οικονομικές επιπτώσεις.

 • Μοναδικότητα της ποιότητας του αέρα στα δωμάτια, αίθουσες συνεδριάσεων, γυμναστήρια, γκαρνταρόμπες κ.τ.λ..

 • Μείωση του μικροβιολογικού κινδύνου του αέρα στους εσωτερικούς χώρους.

 • Ομοιόμορφη ασφάλεια των εσωτερικών χώρων (είναι ένα αέριο που διανέμεται στο περιβάλλον ομοιογενώς).

 • Μείωση του κόστους εξυγίανσης των δικτύων (εργασία και χημικά προϊόντα).

 • Μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος.

 • Απλότητα στην απολύμανση (αυτόματη και επαναλαμβανόμενη κατόπιν ζήτησης ακόμα και κάθε μέρα).

 • Ασφάλεια στη διαχείριση της υγιεινής (χωρίς χημικά και με απουσία ανθρώπων).

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Ή ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

(φορητό σύστημα)

Η σειρά HYGENE AIR E DOUBLE (AIR / WATER) είναι ένα πατενταρισμένο και καινοτόμο σύστημα για τη διασφάλιση της μικροβιολογικής ασφάλειας του αέρα, του νερού και των επιφανειών. Χάρη στο μοναδικό σύστημα λειτουργίας του όζοντος, επιτίθεται στις διάφορες οργανικές ενώσεις προκαλώντας την οξείδωση και αδρανοποίησή τους (ακάρεα, βακτηρίδια, μούχλα, ιούς, π.χ. ασθένεια λεγεωνάριων κ.τ.λ.).

Το αποκλειστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εγγυάται την παραγωγή, τον έλεγχο και την μετατροπή του όζοντος σε οξυγόνο στο τέλος του κύκλου επεξεργασίας, σε πλήρη συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανονισμούς. Το μηχάνημα είναι εύκολο στη χρήση του και με αρχικό προγραμματισμό μέσω της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου (TOUCHSCREEN) που τοποθετείτε στο μπροστινό μέρος του εξοπλισμού. Ιδανικό για μπάνια, υπνοδωμάτια, κουζίνες.

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΕΣ.

(με κεντρικά συστήματα)

Η σειρά Hygene air KIT E DOUBLE (AIR / WATER) είναι ένα πατενταρισμένο και καινοτόμο σύστημα που διασφαλίζει τη μικροβιολογική ασφάλεια του αέρα, του νερού, των επιφανειών και των αεροναυτικών συστημάτων. Το σύστημα χάρη στη μοναδική λειτουργία του προσβάλλει τις διάφορες οργανικές ενώσεις με οξείδωση και αδρανοποίηση. Το αποκλειστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εγγυάται την παραγωγή, τον έλεγχο και την μετατροπή του όζοντος σε οξυγόνο στο τέλος του κύκλου θεραπείας. Εύκολη εγκατάσταση σε νέες ή υφιστάμενες εγκαταστάσεις επεξεργασίας αέρα. Λειτουργεί μέσω του PLC που ελέγχει τις λειτουργίες του κλιματιστικού. Ένα αποτελεσματικό σύστημα εξάλειψης κάθε οσμής.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΟΖΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ

Η σειρά HYGENE WATER είναι ένα πατενταρισμένο και πρωτοποριακό σύστημα που για την εξασφαλίζει το καθαρισμού του νερού ενός ολόκληρου κυκλώματος (ξενοδοχεία, κατοικίες).
Το οζονοποιημένο νερό μειώνει τη χρήση χημικών ουσιών για τη διατήρηση του νερού στο δίκτυο και βοηθά στην αυτοαπολύμανση της υδραυλικής εγκατάστασης. Ένα
οικονομικό συστημα που μπορεί να προσφέρει καθολική μικροβιολογικής ασφάλεια σε όλο τον κύκλο του νερού!
Αυτοματοποιημένο σύστημα, εύκολο στην εισαγωγή σε νέες και υπάρχουσες εγκαταστάσεις
ενώ συνεργάζεται και με άλλα συστήματα καθαρισμού και φιλτραρίσματος που χρησιμοποιούνται συνήθως.

 

ΞΗΡΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ, ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ, ΧΑΛΙΩΝ, ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ, ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ.

Η σειρά HYGENE BOX CLEAN αποτελεί επανάσταση στην έννοια της απολύμανσης ενός μαξιλαριού, ενός στρώματος, μιας κουβέρτας, ενός παπουτσιού, ενός πορτοφολιού, ενός γιλέκου, ενός καπακιού, ενός χαλιού ή οποιουδήποτε άλλο στεγνού αντικειμένου. Η σειρά HYGENE BOX CLEAN χάρη στο μοναδικό σύστημα λειτουργίας του όζοντος επιτίθεται στις διάφορες οργανικές ενώσεις με την οξείδωση και αδρανοποίησή τους (ακάρεα, βακτήρια, μύκητες, μούχλα, ιούς), ενώ παράλληλα εξαλείφει και όλες τις οσμές. Εύκολη εγκατάσταση σε οποιοδήποτε περιβάλλον με τον πίνακα αφής. Ιδανικό σύστημα για άτομα με αλλεργίες(π.χ. ακάρεα).

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ “Cimex lectularius” από τα στρώματα μέχρι την απολύμανση των δωματίων διαμονής!

Χάρη σε μια εξειδικευμένη ομάδα εργασίας,σχεδιάζουμε μηχανήματα για την απολύμανση υπνοδωματίων ή περιβάλλοντος από το διάσημο έντομο των κρεβατιών «Cimex lectularius«. Χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών αλλά με τα λιγότερο επεμβατικά φυσικά συστήματα της!!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΟΣΜΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.

Το SMART B CLEANING BT80 είναι μια εύχρηστη συσκευή, εξοπλισμένη με τροχούς, ελαφριά και εύκολη μετακινούμενη. Χάρη στην οξειδωτική ισχύ του αδρανούς όζοντος, το DNA των βακτηρίων, οι ιοί που υπάρχουν στον αέρα και στις επιφάνειες, εξουδετερώνονται φυσικά και χωρίς να μένουν χημικά κατάλοιπα. Στο τέλος του κύκλου εξυγίανσης το σύστημα επιτρέπει τον αρωματισμό των μέσων μεταφοράς με φυσικά συστατικά. Χάρη στην οθόνη αφής μπορεί να προγραμματιστεί και να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε ανάγκη σε οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς.

Ένα ιδανικό σύστημα για όσους υποφέρουν από αλλεργία σε ακάρεα!

ΠΙΣΙΝΑ ΜΕ ΟΖΟΝ: -80% ΣΕ ΧΛΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

Η σειρά HYGENE SWIMMING POOL, αποτελεί επανάσταση στην έννοια της εξυγίανσης μιας πισίνας! Μείωση όλων των χημικών ουσιών που προσφέρουν ποιότητα και ευημερία. Συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανονισμούς es:UNI 10637.

 • Εύκολη εγκατάσταση χωρίς να σταματήσει η λειτουργία (σε νέες και παλιές πισίνες).

 • Συμβατό με τους κανονισμούς της ποιότητας του αέρα (DLGS 81/2008).

 • Συμβατό με τους κανονισμούς αποχετεύσεων νερού (DLGS 152/99).

 • Κατάργηση του χλωρίου σε συνδιασμό με τις χλωραμίνες και της υπερχλωρίασης.

 • Εξαφάνιση δερματοπαθιών, καψίματος ματιών, συχνά και του άσθματος.

 • Οικονομία από τη μείωση κατανάλωσης νερού, της ενέργειας που απαιτείται για την ανακύκλωση του νερού και της αγοράς προϊόντων καθαρισμού.

 • Εξοικονόμιση σε δομικά υλικά αφού δεν φθείρονται.

Η σειρά HYGENE SWIMMING POOL χάρη στο μοναδικό σύστημα λειτουργίας του όζοντος επιτίθεται στις διάφορες οργανικές ενώσεις με την οξείδωση και αδρανοποίησή τους (ακάρεα, βακτήρια, μύκητες, μούχλα, ιοί).

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ EVERGREEN TECNO PLANTS SRL

ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ VIP

ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ, ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ

ΠΙΣΙΝΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΣΩ PLC

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΟΡΙΣΜΕΝΑ REFERENCES ΤΗΣ EVERGREEN TECNO PLANTS SRL
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΡΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΚΚΜ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ« SAN CAMILLO «ΣΤΗ ΡΩΜΗ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΡΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΚΚΜ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ESTE – MONSELICE (PD)”

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΜΕ ΟΖΟΝΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ BL3 ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟΥ “LA SAPIENZA” ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ

 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΜΕ ΟΖΟΝΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ BL3 ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ “CELIO” ΣΤΗ ΡΩΜΗ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΜΕ ΟΖΟΝΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ BL3 ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟΥ ΣΤΟ “ΜΠΑΡΙ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣΤΟΥ ΑΕΡΑ ΜΕ ΟΖΟΝ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ “SAN GIOVANNI” ΣΤΗ ΡΩΜΗ

 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΜΕ ΟΖΟΝ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ “ASIAGO (VI)” ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

ΠΛΗΡΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΖΟΝ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΙΣΜΟΥ.

***Συστήματα επεξεργασίας αέρα με το κλειδί στο χέρι!

 ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΟΖΟΝ ΓΙΑΠΛΥΣΙΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΩΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

AIA SOMMACAMPAGNA (VR).

***Συστήματα για πλύσιμο CIP (Carriage and insurance paid ) προϊόντων διατροφής,σχεδιασμένα με συγκεκριμένο αίτημα πελατών.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΜΕ ΟΖΟΝ ΠΑΓΟΥ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΨΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: MERCATO ITTICO POZZUOLI

*Παραγωγή πάγου με όζον.
*Ψύξη με όζον για επιμήκυνση της διάρκειας ζωής των προϊόντων διατροφής.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΥΡΙΩΝ ASIAGO CASEIFICIO POVOLARO (VI).

*Συστήματα για τη μείωση του πολλαπλασιασμού της ανεπιθύμητης μούχλας και των μυκήτων σε τυριά.ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΖΟΝ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: INALCA (CREMONINI) A MODENA.

*Κινητά συστήματα πλυσίματος και αποστείρωσης με κρύο νερό, χωρίς χημικά, με χαμηλό κόστους και χωρίς ξεβγάλματα (μηδενικά υπολείμματα).ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΟΖΟΝ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : UNILEVER (ALGIDA) a Napoli.

*Κινητά συστήματα πλυσίματος και αποστείρωσης με κρύο νερό,χωρίς χημικά,με χαμηλό κόστους και χωρίς ξεβγάλματα (μηδενικά υπολείμματα).ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣΜΕ ΟΖΟΝ ΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: LUONGO PRODOTTI ORTOFRUTTICOLI FORLI’.

*Πλύσιμο λαχανικών χωρίς χημικά με ΜΗΔΕΝ υπολείμματα,χωρίς αισθητηριακή αλλοίωση.Δεν υπάρχουν αισθητικές, θρεπτικές και ποιοτικές αλλοιώσεις στα φύλλα.ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΟΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΛΜΟΝΕΛΛΑΤΩΝ ΑΥΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΦΟΡΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: PELLIZZONI UOVA (Cremona)

*Σύστημα απολύμανσης αυγών και μεταφορικών ιμάντων για μειωμένα βακτηριακά φορτία, χωρίς διείσδυση στο προϊόν και χωρίς υπολείμματα. ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΟΖΟΝ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΜΦΥΑΛΩΣΗΣ «ΣΥΜΠΙΚΝΩΜΕΝΩΝ ΧΥΜΩΝ« ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: FABBRI (MODENA)

*Σύστημα αποστείρωσης με οζονοποιημένο νερό, δοχείων από γυαλί περιστρεφόμενων πάνω σε καρουσέλ.
*Η υψηλή αντιδραστικότητα, ακόμη και σε λίγα δευτερόλεπτα, εγγυάται την εξουδετέρωση τωνβακτηριδίων, της μούχλας, των μυκήτων και των ιών, χωρίς υπολείμματα, χωρίς πλύση, με κρύο νερό, χωρίς χημικά, χωρίς ξεβγάλματα, με μηδενικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις!ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΧΛΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΒΑΡΕΛΙΑ.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: CANTINA SOCIALE SANTA MARGHERITA (VE).

 *Σταθερά και κινητά συστήματα για την απολύμανση των βαρελιών με αποτέλεσμα την ασφαλή βελτίωση του οινολογικού προϊόντος.
*Νυκτερινές και κεντρικές θεραπείες για εξουδετέρωση οσμών.ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΟΖΟΝ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ECOFRUIT (PALERMO).

*Σύστημα επεξεργασίας πλυσίματος εσπεριδοειδών σε νιπτήρες και πρόψυξη.ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΜΕ ΟΖΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΚΚΜ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: DORIA (TV).

*Σύστημα μικροβιολογικής βελτίωσης της CTA που περιλαμβάνει φίλτρα και μπαταρίες εναλλαγής θερμότητας και διάφορα εσωτερικά τμήματα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΒΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ EVERGREEEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *