Καλέστε μας στο: +30 2315-505205

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

«Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»

ΣΥΓΚΡΙΣΗ: «Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ»

Η Evergreen Tecno Plants μελετά, σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα, εγκαταστάσεις και τεχνολογικά προηγμένα συστήματα για την εφαρμογή των οδηγιών της ΕΕ, σε θέματα υγιεινής και υγιεινής στα τρόφιμα – κρέας, τυρί και εκλεκτά τρόφιμα, μεταφορά και παράδοση.
Η εταιρεία μας μπορεί να λύσει τα περισσότερα από τα προβλήματα που υπάρχουν στην αλυσίδα παραγωγής τροφίμων.Εξάλειψη επιβλαβών παθογόνων οργανισμών (μούχλα, βακτήρια, παράσιτα, μύκητες και ιοί) από τις βιομηχανίες τροφίμων.
Οι λύσεις μας βασίζονται στις χημικές και φυσικές ιδιότητες του όζοντος και μπορούν να ενσωματωθούν με υπάρχοντα συστήματα ή να αντικαταστήσουν μη συμμορφούμενα ή παρωχημένα συστήματα και τεχνολογίες.

Στον Τομέα Τροφίμων τα συστήματά μας είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και κατάλληλα για τη μείωση του πληθυσμού των βακτηριδίων(εξαλείφοντας επίσης κακές οσμές) στην επιφάνεια των προϊόντων, στις επιφάνειες εργασίας, στις ψυκτικές αίθουσες, στα μέσα μεταφοράς, στα συστήματα CIP,στην παραγωγή πάγου,για χώρους επεξεργασίας και συσκευασίας.Συνεπώς, οι σταθερές συγκεντρώσεις του όζοντος στις αίθουσες ωρίμανσης και συντήρησης, μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο ανεπιθύμητων περονόσπορων,αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής και τη φρεσκάδα των προϊόντων.

Το όζον είναι επίσης πολύ χρήσιμο για την επεξεργασία των επεξεργασμένων υδάτων (ειδικά για το ύδωρ) και τα λύματα (αυξάνοντας την απόδοση του καθαριστή).
Τον Ιούλιο του 1997, το όζον αναλύθηκε από ανεξάρτητη ομάδα εμπειρογνωμόνων, η οποία παρήχθηκε από το Ινστιτούτο Έρευνας Ηλεκτρικής Ισχύος και στη συνέχεια το FDA (Food and Drug Administration) το έκρινε ως «γενικά αναγνωρισμένο ως ασφαλές» (GRAS), κυριολεκτικά «ελεγχόμενο και ασφαλές» ως απολυμαντικό για τροφή.
Αυτή η επίσημη έγκριση πρέπει να προορίζεται ως πολύ σημαντική σε όλο τον κόσμο, δεδομένης της βαθιάς ανάλυσης που διεξάγει η FDA για την προστασία της υγείας των πολιτών της.