Καλέστε μας στο: +30 2315-505205

Απολύμανση Επιφανειών Με Όζον

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΜΕ ΟΖΟΝ

Η WALL ECO σε συνεργασία με την EVERGREEN TECNO PLANTS μελετά,σχεδιάζει και κατασκευάζει τεχνολογικά προηγμένα συστήματα απολύμανσης του αέρα και του νερού με τεχνολογία όζοντος.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι προσφέρουμε τις παραπάνω υπηρεσίες σε εφαρμογές απολύμανσης επιφανειών μέσω έκπλυσης με οζονισμένο νερό.

Οι συσκευές HYGENE WATER δημιουργήθηκαν για το πλύσιμο ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ,ΔΟΧΕΙΩΝ,ΤΟΙΧΩΝ και ΔΑΠΕΔΩΝ,ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ,ΑΓΩΓΩΝ,ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ,ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ
και ΒΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ.

Πρόκειται για συσκευές οι οποίες παράγουν οζονισμένο νερό για απολύμανση.Εύκολες στη χρήση μέσω πλήκτρου ON/ OFF που βρίσκεται πάνω στη συσκευή.
Η συσκευή αντικαθιστά πλήρως τις αντίστοιχες χημικού καθαρισμού με το μοναδικό πλεονέκτημα ότι μετά την απολύμανση δεν υπάρχουν κατάλοιπα χημικών ουσιών στις επιφάνειες και τα προϊόντα.

Το ΟΖΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ εξολοθρεύει βακτήρια,σπόρους,μύκητες,μούχλα και ιούς από τις επιφάνειες με τις οποίες έρχεται σε επαφή.
Οι συσκευές συνδέονται με απλή παροχή κρύου νερού σε κανονική πίεση.Σε ελάχιστο χρόνο (3 ΛΕΠΤΑ ΕΠΑΦΗΣ),νερό εμπλουτισμένο με ΟΖΟΝ εκτοξεύεται από ακροφύσιο για την έκπλυση των επιφανειών.