Καλέστε μας στο: +30 2315-505205

Απολύμανση σε θαλάμους Τυροκομείων

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΕ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΩΝ

Η Evergreen Tecno plants μελετάει, σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα, δίκτυα και προηγμένα τεχνολογικά συστήματα για την επεξεργασία του αέρα και του νερού.
Όλα τα μηχανήματα που προτείνουμε είναι αποτέλεσμα πολύχρονων ερευνών, σχεδιασμού και επαλήθευσης. Η αποστολή μας είναι η προώθηση εναλλακτικών λύσεων φιλικών προς το περιβάλλον ώστε να είμαστε σε θέση να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών.
Οι προτεινόμενες λύσεις βελτιώνουν τον μικροβιολογικό κίνδυνο, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα με ιδιαίτερη προσοχή με πλήρη σεβασμό στο περιβάλλον.
Η χρήση του όζοντος στον αέρα είναι ένα φυσικό σύστημα, αποτελεσματικό και σίγουρο για την βελτίωση της μικροβιολογικής ασφάλειας των χώρων και των επιφανειών.
Είναι ιδανικό για την εξάλειψη των βακτηρίων, μούχλας, ιών, και την απόσμηση του εσωτερικού αέρα.
Στον αέρα μεταφέρονται δια μέσου των σωματιδίων της σκόνης, άπειρα βακτήρια και ιοί που είναι η πηγή της κακοσμίας και των διαφόρων αλλεργιών του αναπνευστικού μας συστήματος.
Με τα συστήματά μας μπορούμε να τα αδρανοποιήσουμε και να πετύχουμε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ευεξίας στους εσωτερικούς χώρους.
Το όζον είναι ένα φυσικό αέριο που προέρχεται από το τρισθενές οξυγόνο.
Στη φύση δημιουργείται κατά την διάρκεια των καταιγίδων,από τις ηλεκτρικές εκκενώσεις που παράγουν οι κεραυνοί,στην ατμόσφαιρα με ακτινοβολία από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Στα βουνά υπάρχει σε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις με συνέπεια να έχουμε την αίσθηση της ευεξίας και του καθαρού αέρα.
Παρουσιάζεται σαν άχρωμο αέριο με οξεία και διεισδυτική οσμή.

Στοιχεία που χρειάζονται για την διαστασιολόγηση της συσκευής όζοντος για Θάλαμος τυριών:

  1.  Θερμοκρασία θαλάμου.
  2. Σχετική υγρασία.
  3. Είδος του αποθηκευμένου προϊόντος.
  4. Χρόνος παραμονής του προϊόντος.
  5. Υπάρχον σύστημα ψύξης ( εξατμιστές ,ΚΚΜ ).
  6. Διαστάσεις χώρου ( όγκος και επιφάνεια ).
  7. Ποσότητα του αποθηκευμένου προϊόντος.
  8. Χρόνος επεξεργασίας ( χωρίς την παρουσία ανθρώπων που μπαίνουν και βγαίνουν).
  9. Ποσότητα θαλάμων ( εάν υπάρχουν μερικές η μία δίπλα στην άλλη).
  10. Εγκατάσταση των θαλάμων σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.
  11. Σύστημα αποθήκευσης ( σε πάγκους, σε πλέγματα ,κτλ.).
  12. Σύστημα κίνησης του αέρα ( φθάνει εύκολα σε όλα τα προϊόντα ).
  13. Προβλήματα προς επίλυση( βακτήρια, μούχλα, επιμήκυνση της συντήρησης,κτλ).